Teatro del Silenzio 2019

A pontos dátum 2019 július 25 és 27 vagyis megint 2 koncert lesz. Klasszikus számaival vár mindenkit Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. 

Az idei 2019es évi koncertről annyit tudunk hogy most elöszőr tv-s előadás lesz vagyis több kamera lesz felállítva helyszínen és rögzítik az előadást. Most megint a megszokott rendszerben vagyis meghívott vendégelőadókkal fog énekelni Andrea Bocelli és állítólag élte nagy klasszikusait fogja előadni. A koncertnek az 'Ali di libertá' vagyis a szabadság szárnya címet adták. Keressétek az infot a City Sound Milano weboldalán vagyis klikk ide

A jegyeket csak a vivaticket webodalán lehet megvásárolni hitelkártyával október 19étől vagy Lajatico főterén az info irodában is személyesenha valaki erre jár tavasszal. A legolcsóbb jegy ára idén is kb 100 euro a legdrágább VIP jegyek az első sorokban kb 450 euroért adják. Mivel megint 2 este lesz mint 2018ban szinte biztos hogy nem lesz nyílvános főpróba tehát erre most ne várjatok.

A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145