Helyi termelőknél

Kostolhatunk pecorino sajtot és ricottát, szalámit és sonkát, olívaolajat de a legnépszerűbb mégis a borospince látogatás

Úgy tűnik hogy ez a legnépszerűbb kirándulás ami minden korosztálynak érdekes és gyerekek is élvezik- olívaolaj-prés, cinta senese malackák, borospince, állatfarm és sajtkostoló.
ki ne inna egy kis bort, ha már Toszkánában van? Ezért gondoltam hogy jó lenne összeszedni egy adott napra egy csapatot és együtt menni több pincébe.
Milyen hangulatos is itt helyben tésztát gyúrni, húst sütni vagy más finomságot elkészíteni egy olasz háziasszonnyal vagy akár profi éttermi konyhában.
imádom az olasz sajtokat amik lehetnek egészen krémesek, mint a tiramisu alapanyaga a mascarpone, de egészen kőkemények is mint a parmezán
Olaszországban a nyári-őszi rendezvények során is találtok helyi termelőket standjaikkal, de aki biztosra akar menni az nézzen ki egyszer a heti piacra.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145