Casciana Residence**** ÚJ 2017RE!!!

A fürdőváros Casciana Teme közelében van ez az elegáns residence igényes berendezésű apartmanokkal, medencével.

árak 2+2főre napi 79-125eu, 4+2főre napi 109-159 eu között

A tengerhez és Pisához is közel van ez a residence, a legközelebbi város Casciana Terme ami egy csendes kis termálvároska egy bortermelő vidék közepén. A város egy hegy lábánál épült, aminek a másik felén már a tenger van, körben erdők és olajfaligetek láthatók.

Az épületegyüttes az 1940es években épült majd gondos kezek teljesen felújították. Meghagyták az eredeti olajfaligetet és gyümölcsfákat, de nagy füves részek is vannak a kertben. A recepcio a főépület elején található ahol mindeféle brochurát és informáciot megtaláltok a környékről és Toszkánáról több nyelven. A kertben pálmafák. leanderek és levendulabokrok szegélyezik a kavicsos utacskákat, egy nagy medence is van körben napágyakkal, napernyőkkel. Oldalt egy kis téglaépületben fatüzeléses kemence is van, amihez lehet kérni fát a recepcion (és ott kell szólni ha valaki használni akarja). Van egy fedett teregető rész, egy másik melléképületben van a mosoda. Az autókat a parkolóban lehet hagyni, a kapun csak kóddal lehet behajtani, tehát biztonságban vannak.

A hosszúkás épületben vannak az apartmanok egymás mellett, mindegyik földszinti és saját kis kertből van a bejárata. Az 5 kisebb apartmanban (1-5ig) van egy nappali rész kényelmes díványokkal, konyhapulttal, étkező résszel. Felette egy nyitott gallérián 2 főnek van még hely és van egy normál hálószoba is franciággyal, fürdőszoba zuhannyal. A 6os és 7es apartmanok nagyobbak, itt a franciaágyas hálón kívül van egy kisebb hálószoba is egy kihúzható ággyal szintén 2 főre. A nappaliban a díványt is ki lehet húzni így akár 6an is elférnek, van itt is fürdő zuhannyal meg gardrobe. A 8as apartman a recepcio meleltt van, hasonlóan ez is 2 hálós de ennek két oldalt van kertje és nem a sorban van tehát elszeparált a többitől.

ÚJ 2017re :egy 5csillagos hotellel vetekszik az a luxusapartman (9es) ami idén készült el. A kertbe egy külön bejáraton lehet bejutni, ideális azoknak akik kicsit elvonultan szeretnének nyaralni, szomszédoktól mentesen. A saját kertben 4 autónak is van hely, ebből 2 fedett. Az épületben egy 200m2es lakást találhatunk, amiben minden a legmagasabb igények szerint készült. A konyha és nappali egy nagy open-space, a konyhában van mosogatógép, sütő és mikrohullámú is, hűtő mélyhűtő résszel. A nappaliban van egy étkező rész, kandaló és egy 50colos tv, kihúzható dívány és egy külön részen biliárd asztal további díványokkal. A nagy hálószobában franciágy van, innen egy gardrób szobába lehet belépni ahol egy kihúzható dívány is van további 2 főre és a saját fürdőjében dupla zuhannyal. A másik hálóban 2ágy van amiket össze is lehet tolni, Tv . A másik fürdőben van egy kád és egy üveges zuhanykabin, aztán egy kisebb cipős gardobe, mosogép, porszívó és széf , légkondicionált. Ebben az apartmanban hét közben is takarítanak egyszer és lecserélik a huzatokat, törölközőket (nem csak hét végén). A kertjében van egy jacuzzi vagyis pezsgőfürdős, kis kinti medence. 

egyéb: Külön fizetés fejében a zsetonos mosoda is használható szárítógéppel (4euro). Extra takarítást vagy törölközőcserét is lehet kérni, de tudnak biztosítani babaágyat, etetőszéket,kiskádat, baby-sitter is. Az apartmanokat érkezéskor du 4-7 között lehet elfoglalni és elutazáskor reggel 9-10 között kell elhagyni.

apartmanárak 2017ben

  máj.6ig*  máj.6 - juni.23*  júni.24- aug.26
    szept. 30tól  aug.26 -szept.30     
    napi heti napi heti napi heti
egyhálószobás apartmanok 1-5 2+2  79 553 99 693 125 875
kéthálószobás apartmanok 6-8 4+2 109 763 129 903 159 1.113

új luxusapartman ára 4+4 főre május 13 - szept. 16között napi 350 euro heti 2.450 eu, egyébként napi 278 euro heti 1.950eu

* az ünnepek idején az árak magasabbak lehetnek: április 15-17, április 22-25, júni 2-4, okt28-nov1, dec. 8-10

 Holtszezonban minimum 3 éjre lehet foglalni, egyébként min. 7 éjre de akár 8-9re is és nem kötelezőp a szombati érkezés. Az apartmanok árában benne vannak az ágyneműhuzatok, törölközők heti cserével, a víz-gáz-áram és a parkoló, végső takarítás, medence napágyakkal, wifi. Külön kell fizetni a légkondicionálóért napi 4 eurot (ahol több is van ott mindegyikért egyenként), a kemence használatért, a mosodában a mosógép vagy a szárítógép 4 euros zsetonnal használható (mosószer benne van). Kisbabáknak tudnak adni babaágyat, etetőszéket és kiskádat 35 euroért. Kis állatot lehet hozni de extra takarítást kell érte fizetni ami 30 euro. Aki kér takarítást hétközben azt a recepcion kell kérni és 10 euro/óra áron biztosítanak takarítónőt. A grill BBQ használata egyszer ingyenes további alkalommal 15-20 euroba kerül.  Érkezéskor kérnek 200 euro kauciót kp-ben amiből visszatarthatnak 30 eurot amennyiben a konyharészt valaki nem tisztán hagyja ott. 

foglalás/lemondás az apartmanokat 30% előleggel lehet lefoglalni de minimum egy éjszaka árával, amit banki átutalással lehet a legegyszerübben eljuttatni nekik amihez mailben küldöm az adatokat. A hátralévő részt helyben az érkezésnél készpénzben lehet fizetni a tulajdonosnak. Az előleg nem jár vissza ha valaki lemondja a foglalást és nem találunk mást aki kivenné helyette. Akit érdekel a lakás az új Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre írhat magyarul Vikinek

Pisa 30km, tenger Castiglioncello 35km (50perc), Livorno 40km, San Gimignano 45km, Firenze 70km, Siena 90km, 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145