A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hogyan szerezhetünk jegyet a Bocelli koncertre?

Nem is olyan nehéz csak egy számítógép kell internet kapcsolattal, egy hitelkártya és jó ha valaki olaszul is tud, de ha mégsem akkor itt talál segítséget. A jegyeket általában ősszel kezdik el árulni a következő évi koncertre tehát 8-9 hónappal előre. Tavasszal már sajnos nincsen hely rá csak esetleg visszamondás esetén kerülnek jegyek elő

frissítve 2023 okt 22

A koncertnek nincsen fix időpontja, minden évben máskor van, az utóbbi évelben július végén végén rendezik. A jegyeket októberben kezdik el árulni általában de karácsonyra elfogynak. Aztán már csak az utolsó sorokba lehet kapni számozatlan vagyis nem helyre szóló jegyeket. A második dátumot januárban szokták csak kitenni amikor elfogytak a jegyek az elsőre - a program általában szinte ugyanaz, csak a meghívott vendég és így az ő számai változnak. A pontos programot és meghívott énekeseket, feléépőket a www.citysound.com weboldalon találhatjátok meg mindig.

A jegyeket már több éve csak a www.vivaticket.it weboldalon lehet megvenni közvetlenül a koncert rendező cégtől. hitelkártyával. CSAK EZEN AZ OLDALON LEHETSZ BIZTOS BENNE HOGY VALÓBAN ÉRVÉNYES JEGYET KAPSZ AZ EREDETI ÁRON (nem más oldalak közvetítői díjával megemelve esetleg hamis jegyet.) A faluban is van egy információs iroda és ott is árulnak jegyeket de ehhez személyesen kell megjelennetek és kp-ban fizetni. A jegyek 2024ben a jubileumi koncertre 180.00 - 860.00 euro közötti áron kaphatók, kategóriától függően, plusz a prevendita vagyis jutalék. Nem foglalkozom jegyeládással tehát ne nekem írjatok hanem a weboldalon vegyétek meg.

Mielőtt leültök a gép elé készítsétek ki a hitelkártyátokat vagyis a domornyomásos kártyát VISA vagy MASTERCARD logóval. Mielött nekiálltok érdemes beregisztrálni és amikor megjött az email hogy rendben akkor ezekkel az adatokkal (user és jelszó) belépni az oldalon. 

Vegyünk együtt jegyet!  A weboldal évekig csak olaszul létezett de most már angolul is működik, de azért érdemes egy olaszul beszélő ismerőssel együtt foglalni mert én nem állhatok mellettetek sajnos abban a pillanatban, és gyorsan kell dönteni. Üsd be a szervező cég vagyis a Fourone új weboldalát  ami a CitySound és itt találhatsz infokat is meg a jegyvásárláshoz a linket is : Teatro del Silenzio menü, ahonnan átdobnak a www.vivaticket.it weboldalra.

1, Elsőként érdemes regisztrálni mert annélkül úgysem enged majd tovább egy bizonyos ponttól tehát aki előre regisztrál (majd visszaigazolja a mailt is ) és ezekkel az adatokkal lép be az oldalra aztán annak késöbb emiatt nem kell megszakítania a jegyvásárlást.

2, Kerresd meg a koncertet a weboldalon (üsdd be a keresőbe hogy Teatro del Silenzio vagy Bocelli). 

3, Klikklej az 'Aquista' gombra és a következő oldalon autómatikusan a még megvásárolható kategoriák jönnek ki, a posti disponibili mutatja hogy egy adott kategóriából hány darab van még. A betelt kategoriákat nem mutatja már.

4, Választhatsz itt is , ez automatikusan választja ki a helyet de jobban jársz ha kissé jobbra  a SELEZIONE MANUALE DEL POSTO fülecskére klikkelsz mert így átdob a nézőtér alaprajzára, ahol a színek az árkategóriákat jelölik és magad is választhatsz ülőhelyet azokból ami szabad egyszerűn ráklikkelve a székekre.

A Tribuna a legolcsóbb, ezek részben non numerati vagyis nem számozott helyek, mindenki oda ül majd ahol helyet talál. Az executive a legdrágább a színpad előtti sorokban, ez 2024ben már 860 euro áron van de általában nincsen mert ezek fogynak el legkorábban. A lényeg hogy ráklikkelsz a kiválasztott jegykategoria színes részének jobb oldalára és máris bent vagy a helyválasztásnál. Vigyázz mert minden kategoriában több blokk is van annál amit elsőre látsz, ezeket az 'Area' sorban tudod megvaltoztatni ha a nyilra klikkelsz és tudod görgetni felfelé és lefelé változtatva blokkot és akár kategóriát. A kék helyek az üresek, a szürkék már elkeltek vagy egyelőre nem megvásárolhatók : válaszd ki ahova ülni akarsz és a kurzorral menj rá és klikkelj, pirosra változik a hely. Aztán klikkelj a szürke 'aggiungi carrello' gombra és máris láthatod hogy milyen jegyeket választottál és tettél bele a képzeletbeli kosárba.

5, Klikkelj az 'aquista biglietti selezionati' gombra, aztán a bent vagy a személyes adatoknál -töltsd ki a piros csillagos részeket - név, email, cím, csak gyorsan mert ha túlléped a megadott időt akkor  újra kell kezdened az egészet. A lap végén eldöntheted hogy ott veszed át helyben vagyis Lajaticoban a jegyirodában (La Sterza) a koncert napján vagy emailben elég és ezt kinyomtatod a QR vagy vonalkóddal.

6, Aztán klikkelj az 'aquista biglietti' és máris beírhatod a hitelkártya adatait ( név, szám, lejárat ideje és a hátsó oldali biztonsági kód)

7, majd a conferma gombra klikkelj és kész is

Aztán kapsz egy emailt tőlük és szerencsére már maga a jegy is amin van a kód !!!! Régen csak egy visszaigazolás jütt amit ott helyben lehetett jegyre váltani (micsoda macera volt..... Ha a postán kiküldést kérted akkor megjön majd levélben. Ha ott kell átvenned akkkor a koncert napján általában délután és nem előbb lehet majd átvenni az ideiglenes kasszánál amit az utóbbi években La Sterzában találtok a Bocelli kávézó/étterem mellett, ez 3,5km Lajatico előtt. Erről a koncerttel kapcsolatos infoknál írtam, klikk ide

AMENNYIBEN NEM SIKERÜL írhattok emailt a lajaticoi irodának:    és Sabrina megadja a fizetési opciokat és a jegyet nála felvehetitek!

Kezdés: sajnos a sok autó és forgalmi dugo meg parkolási manőver miatt szinte mindig 9 után kezdődik csak a koncert és simán eltart éjfélig. 

Ha bárkinek kérdése lenne még az írjon nekem mail a  emailcímre és megpróbálok mindenre választ találni. Én minden évben ott vagyok a színfalak mögött vagy a gadget pultnál.. 

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145