Idegenvezetés magyarul

Firenzében és több toszkán városban is lehet magyar idegenvezetést kérni, profi itt élő magyarok vezetésével. 

Szerencsére vannak magyar idenegvezetők akik itt élnek és hivatalos engedéllyel meg persze óriási tudással várják az érdeklődőket hogy magyarul meséljenek. Az idegenvezetés lehet 2 vagy akár 6 órás is, akár csak séta vagy múzeumok meglátogatása is igény szerint- ez utóbbi esetben a jegyek ára mindig külön számolandó sőt mivel nincsen idő 2 órákat sorban ácsorogni az előre foglalás esetleges plusz költésgeit is. Ezeket a muzeumos menüben találjátok, klikk ide. A lányok elérhetőségeit megadom nektek mert közvetlenül velük kell megbeszélnetek egy időpontot ami mindenkinek megfelel és a programot amit szeretnétek csinálni. Aki relatíve rugalmas és szeretne kicsit faragni a költségeken az csatlakozhat más érdeklődőkhöz de max 20 főt tudnak vinni a lányok egyszerre. Időben írjatok nekik akár hónapokkal korábban mert ünnepek idején mint a Húsvét, március 15 vagy május 1 hamar betelik a naptárjuk!

Kinga már több évtizede és itt olasz férjével és két fiával és rutinosan vezet magyar csoportokat Firenzében. A legapróbb részletekig ismeri a várost és történelmét és ajánl nektek boltot, éttermet és mesél nektek olyat is ami az utikönyvből kimarad. További információért a weboldala http://firenzeiutazas.hu/main.php vagy időpontegyeztetés miatt írjatok emailt   vagy sürgős esetekre mobilja +39  3480387519 de inkább smsben mint telefonon mert ha dolgozik akkor nem veheti fel ugye.  

  • ​csak Uffizi kb 2-2,5 órás vezetés 100 euro
  • 3 órás firenzei városnézés 130 euro
  • 4 órás firenzeivárosnézés 160 euro
  • 6 órás városnézés 250 euro (akár két részben, ebédszünettel is)

 

Éva is régóta él itt és sokan járnak hozzá vissza több év távlatából is. A weboldala vagyis a Firenze látnivalók tartalmaz több programajánlatot és írhattok neki emailt a  címre, telefonszáma +39 328 7217096 minimum 2 órára lehet jelentkezni

  • 2 órás idegenvezetés 80 euro
  • 3 órás 120 euro....

Eszter az újak energiájával robbant be pár éve és érdekes túrákat talál ki akár fotósunkkal Perőcsényi Évával pl csapatépítő túrákat. Vezet nemcsak Firenzében hanem Siena, Pistoia vagy Lucca városokban is. Weboldala hellofirenze, de elérhetitek őt a facebookos oldalon- klikk ide vagy emailben az   címen. 

  • idegenvezetés 3 óra 140 euro

 

Akit érdekel egy lazább, gasztró témájú kirándulás az jöhet velem is pl a helyi termelőkhöz hiszen minden héten megyünk a sajt-olívaolaj-bor körre és Bocelli szülőfaluját is megnézzük- infokhoz klikk ide. Aztán megyünk a Cinque terrére is kocsival de alapvetően hajókázni- infokhoz. meg idén már hajózgatnék Elbán és Livornoban is, aztán Évával lehet menni fotos túrára vagy Rékával tésztagyúrásra , ezekről a Fakultatív menüben a weboldalon- klikk ide

Hozzászólások   

0 #1 Viki 2017-05-29 15:41
2017
Szia Kedves Viki!

Ne haragudj, hogy csak ilyen sokára írok, sajnos mióta hazajöttünk, csak dolgozunk....☺
Így utólag is szeretném megköszönni Neked a sok-sok segítséget, a szervezést, a biztonság érzetet! Nagyon sokat emlegetünk..
A szállásunk Matteonál szuper volt, nagyon kedvesek, készségesek voltak. Firenze gyönyörű, természetesen mi is beleestünk abba a hibába, hogy nem hittük el, három nap kevés lesz... (ezért októberben vissza is megyünk - jelezni fogom, mikor!☺)
Firenzében Kingával töltöttünk egy napot. Nagyon jó volt, Kinga mindent elmondott, élvezet volt hallgatni!!!

Még egyszer köszönjük!

Üdv
Anna és Gábor

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145