A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Renai Park

Firenzétől Pisa felé indulva alig pár km-re van Signában ez a nagy természeti park sok programmal kicsiknek nagyoknak, medencével, étteremmel, bicikliutakkal, tavakkal csónakázáshoz is -WWF ja és itt van a Happy Park is ami egy igazi kis gyerekvilág ugrálóágyakkal, jétszótér, pedálso quad és légvárak..

 Egy igazi paradiso naturale vagyis természeti paradicsom ez a Parco Renai - képzeljetek el egy nádas, szigetes tavas részt ahol eleinte csak csónakázni lehetett és voltak nádas sátrak birdwatching-hoz vagyis madárlesre. Aztán kinőtte magát a dolog és ma egy 70hektáros park van itt medencével, bicikliutakkal Signa város szélén. A medence mellett van egy kb 500méteres napozórész a szépen rendbentarott gyepen, ahonnan a park nagy részét belátni. Vannak öltözők és kabinok, melegvizes zuhanyok is. A bicikliút egészen Firenzéig tart, ott becsatlakozik a Cascine park útjába, kb 8kmes kiépített út egyébként. A medence 12,5x25 méteres ahol hidrobike, acquagym és úszótanfolyamok is vannak, a partján homokos strand van napernyőkkel és napágyakkal, beachvolley és itt lehet bérelni az evezős csónakokat is.

Aztán van egy teniszpálya és egy műfüves kispályás focipálya, gy ingyenes skateboard pálya, egy sziklamászó fal ami kb 8 méter magas és két oldalán lehet mászni és természetesen biciklikölcsönző is van. Aztán lehet vitorlás, windsurf vagy kitesurf oktatásra beiratkozni, van minigolf pálya mai ki van világítva este. A park területén a bejárat mellett van egy éttermi rész ahol egy pizzéria, étterem és egy zenés bár nagy fedett terasz is van tehát rossz idő esetén is működik.

cím: Lastra Signa - Firenze tel +39 349 8852 179

nyitvatartás: hétköznap 12- este 8ig, hétvégén reggel 9 - este 8ig, a medence minden nap 10-18.30ig van nyitva, keddtől péntekig 20,15-24ig is, szombaton 21-24ig

jegyárak: a benti parkoló ára 1 euro hétköznapokon 2 euro hétvégén egész napra,

weboldaluk: http://www.parcorenai.it/ a

Van egy úgynevezett Happy Park is ami egy nagy játszótér a gyerekeknek ahol van kisbicikli, pedalos quad és hozzájuk tartozó pálya, több méretű légvár a különböző korosztályoknak, ugrálóágyak több méretben kicsiknek és nagyoknak védőhálóval. Van egy büfé is, fagyizó, játékterem, wc,

 

jegyárak: 1évesi ingyenes, egyébként 6 euro, minden 6 fős csoportnál egy ingyen mehet be, érvényes egész napra pl ebéd vagy vacsora után is visszsa lehet menni vele.

weboldala: http://www.dacor.it/noleggio_biciclette_renai.html

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145