A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

fotózás Évával Firenzében

ami valójában nem csak fotózás, nem csak Firenzében, de mindenképpen egy vidám és hasznos program magyarul, helyben

Éva már évek óta él Firenzében és a fotózás nem csak a hobbija ezért garantáltan jól fogjátok érezni magatokat vele. Lássuk mit ajánl:

FOTOSÉTA -  TANULJ FOTÓZNI ÉS KÉSZÍTS SZÉP KÉPEKET FIRENZÉBEN

Firenzébe jössz nyaralni és nálad van a fényképezőgéped? Ha szeretnél szép képeket csinálni sőt rejtett helyeket is felfedezni egy gyakorlott magyar fotóssal itt Firenzében akkor ez neked szól! Kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak, nagy géppel vagy csak mobiltelefonnal.... technikai trükköket és vidám sétát ajánlunk: a program kb 2 órás és ára csoportonként 100 euro minimum 1 maximum 10 fő részvételével. Természetesen a pontos helyszínt és időpontot Évával kell egyeztetnetek, írjatok neki nyugodtan a weboldalán itt.

PORTRÉFOTÓZÁS FIRENZÉBEN - FOTÓZTASD MAGAD EGY PROFI FOTÓSSAL

milyen lenne Firenze macsakaköves utcáin sétálni miközben egy profi fotos készít egy sorozatot rólad? Akit valami komolyabb érdekelne pl itt ünnepli a szülinapját, eljegyzést vagy mást akar meglepni egy különleges dologgal az a portréfotozást is választhatja. A nagy felbontású képek kinyomtatva évekig lakásod díszei lehetnek de ajándéknak is kitűnőek. Ez a program kb másfél órás és csak 5 főre kérhető, az ára most csak 150 euro az eredeti 250 euro helyet, csak magyaroknak - ebben 30db restaurált kép van (nagyfelbontású). Ehhez is találtok infot a weboldalon itt.

 

A kifejezetten csoportokra szervezett 'fotovadászat' programról is írok még - akit érdekel annak mailben tudom küldeni ehhez is az infokat. Írjatok nekem a emailcímre de előbb nézzétek meg hogy van-e már más jelentkező arra a hétre amikor jöttök:  jelentkezés programokra.

Bővebb infó és foglalás a weboldalon vagy mailben a  mailcímen

Hozzászólások   

0 #7 PhotoPerocsenyi 2018-08-04 12:30
2018
Nagyon köszönjük a képeket és a szuper, fotósétával egybekötött idegenvezetést! Ha újra Firenzében járunk, keresni fogunk benneteket! :) Erzsi
0 #6 PhotoPerocsenyi 2018-08-04 12:28
2018
Szuperek lettek a képek és nagyon jól éreztük magunkat a fotózás során. Nagyon köszönjük az élményt, a képeket!!!!! S. Család
0 #5 PhotoPerocsenyi 2017-08-30 19:17
Kedves Éva,
Nehéz szavakkal kifejezni mekkora élmèny volt nekünk Firenze Veled :)
Köszönjük, hogy annyira rugalmas voltál, hogy miattunk új programot találtál ki, fotóséta és porté fotózás egyben, ráadásul egy három generációs családdal! Nem tudjuk eldönteni hogy melyikünk élvezte jobban. A kisfiam nagyon igyekezett a fotósétán, hogy ők nyerjenek, nagylányom próbált minél többet ellesni tőled, lenyűgőzted! A nagyszülők álma teljesült, vannak szép képek a családról! Nem tudom hogyan történt, de elérted, hogy rólam is készüljenek fotók, ami ráadásúl nagyon tetszik :) A férjem elérte a célját :)
Egyszóval ezer hála és köszönet! Mindenkinek csak ajánlom, hogy sétáljanak Veled Firenzében :)
Szilvi
0 #4 PhotoPerocsenyi 2017-07-19 17:39
Köszönjük szépen a képeket, hiper-szuper jók lettek! Mindenki csak ámul bámul, annyira szuperül sikerültek. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk :)
Köszönünk mindent!
Detti
+1 #3 PhotoPerocsenyi 2017-01-05 23:12
Kedves Éva!
Egyszerűen: ilyenképeketszerettünkvolna!
Szuper mindegyik, nagyon hálásak vagyunk és örülünk, hogy Te voltál a fotósunk ezen a fontos napon!

Orsi
+2 #2 PhotoPerocsenyi 2016-10-10 00:24
Nagyon-nagyon tetszenek a fotók, szuperek lettek, nagyon szépen köszönjük :) Megmutattuk a családtagoknak és a barátainknak is, ők is el voltak ájulva, főleg attól, hogy milyen szépek a színek a fotókon. Még egyszer köszönjük szépen, a portréfotózás Firenzében nagyon jó élmény volt és a fotóknak hála örök emlék is :)
Réka
+2 #1 PhotoPerocsenyi 2016-10-10 00:21
Rögtön az első firenzei reggelünk kezdődött Éva fotósétájával, ami nem is lehetett volna tökéletesebb időpontban, hiszen a nyaralásunkon készült fotóink ennek köszönhetően sokkal jobban sikerültek mint előtte bármikor. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!! Éva nagyon sok információval gazdagított minket a fotózás elméleti és gyakorlati oldalával kapcsolatban, mindezt feladatokkal megspékelve, ahol rögtön kipróbálhattuk frissen szerzett tudásunkat. :) Éva nagyon kedves volt és teljesen a mi igényeinkhez igazította az átadott tudásanyagot, így nagyon szórakoztató és hasznos is volt a fotóséta. Egy élmény volt!

Dani és Zsuzsi

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145