A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Riccardo ikervillái****

Két új, modern berendezésű villa egymás mellett, mindegyik saját medencével, 6 szobával, 7 fürdővel kisebb társaságoknak Toszkana régio középső részén, szuper kilátással, légkondival.

házárak 10/12 főre heti 2.473 - 6.440 euro között ( plusz költségek)

 2024ben mindkét villa foglalt máj. 18-25, jún. 2-8, jún.22-júli 25

Volterra közelében van Lajatico a régio középső részén, ahol a tipikus toszkán lankákat és ciprussorokat láthatjátok mindenfelé, kőházakkal. Mi is itt élünk de ideális azoknak is akik csillagtúrázni akarnak mert a főbb létniavlók egy órán belül vannak (autóval). A közeli pici falu szűk utcáin álló házak középkoriak, többnyire eredeti kőfallal, a hangulat és a kilátás mennyei. A faluban talán 200an laknak, de van egy templom, kávézó, egy kisbolt, bankautomata és egy kis étterem bár ez nem mindig van nyitva. Mögötte egy erdő van ahova a helyiek előszeretettel járnak ősszel gombászni és vadászni, októberben pedig gesztenyefesztivált tartanak a faluban. Erről a részről olvashattok bővebben a régiós bemutatóban, klikk ide.

A munkákat 2017 májusban fejezték be ezért a kert még nagyon friss, a növényzet még alakulóban de a locsolórendszer ezen is segít. Persze előnye is van annak hogy most nyílt, hiszen minden berendezés, bútor teljesen új, és még nem annyira foglalt mint egy régóta működő ház. Ez is dombtetőn van tehát csak autóval rendelkezőknek ajánlott.

Riccardo, a tulajdonos nagy fába vágta a fejszéjét mert a faluhoz közeli dombtetőn 3 házat építettek fel illetve részben újjá. Ebből az egyikben 5 apartman van (ezek szerintem drágák), a másik két ház villaként funkcionál tehát csak egyben adják ki. Ezek mindegyikében van 6 hálószoba, nagy konyha, nappali és saját medence, kertrász. Talán a képeken nem tűnik ki de kiemelném hogy a burokolatok, bútorok nagyon igényesek és felszereltség terén szinte versenytárs nélküli házakról van szó, bár nem a klasszikus toszkán rusztikus stílust követték. Mindegyik ház mellett van árnyas kinti asztal is 12 főre, be lehet parkolni az adott udvarba.

Mindegyik házat saját kapun közelíthetjük meg, sövénnyel elválasztott kertjük van és saját medencéjük, nem is akármilyen. Mindegyiknek van a medence oldalában egy kisebb, gyerekmedencéje is, mellette napágyakkal, napernyőkkel.

Mindkét házban egy nagy nappali van a földszinten, konyhával és étkező résszel, van mosógép, mosogatógép és nagy hűtő. A nappaliban van egy nagy Tv, de minden hálószobában is van egy kisebb, minden légkondicionált. Mindegyikben van 6 hálószoba és 6 fürdőszoba, mindegyikben zuhanykabin van. A pontos beosztás:

Villa Ludivica

A ház 310m2 12fős- A sorban az első, a nagy nappali mellett egy kisebb is van a földszinten, konyha, étkezőasztal. Lent van egy fürdőszoba, mellette a kamra mosógéppel és 3 hálószoba 2 fürdőszobával, az emeleten pedig még 3 hálószoba mindegyik saját fürdővel. Mindegyik szoba franciaágyas (160centi széles matracokkal) tehát 6párnak ideális. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

Villa Marina

A ház 260m2 10/12fős - A sorban a második épület: a földszinten van egy nagy nappali étkező résszel és konyhapulttal, fördővel. Lent van még 2 szoba, az egyik franciaágyas a másikban másfél személyes ágy van (120 centi széles matraccal) és egy közös fürdő . Az emeleten szintén van egy franciágyas háló és egy másik ilyen keskenyebb ággyal, közös fürdővel. Aztán van egy másik franciágyas szoba saját fürdővel, egy keskenyebb szoba emeletes ággyal 2 főre saját fürdővel. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

egyéb: a nagyobb medence mindegyiknél 5x10 méteres, mélysége 110centi, az oldalsó  gyerekmedence 2x5m és 50 centi mély. A tulajdonos nem lakik helyben de Elisa segít neki, őt találjátok majd itt érkezéskor és telefonon bármikor elérhetőek. Riccardo csak olaszul beszél de Elisa angolul is. Nincsen ellátásra lehetőség helyben (reggeli, vacsora). Nem lehet a házakba több személyt elhelyezni mint 10/12fő! A medencét csak az adott ház vendégei használhatják. Mindenkinek be kell tartania a békés egymás mellett élés szabályait tehát nem szabad zavarni a többi nyaralót.

 

2024es TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ napi házbérlési árak legalább hetes foglalás esetén 

 Ez a ház is áttért a dinamikus árképzésre tehát pontos árakat csak lekérésre adnak - írj nekem emailt és megkérdezem.

 2024ben mindkét villa foglalt máj. 18-25, jún. 2-8, jún.22-júli 25

naponta euroban április 30ig május jun1-20 jun20-30 juli1-7 júli.7 -aug.25 aug.25-szept.1 közművek 

végső
takarítás

  okt 2től szept.22-okt.1   szept 1-22       napi huzatok törölközők
villa Marina 6 főre 270 290 325 400 475 785 610 70 250
villa Ludivica 8 főre 305 320 370 430 510 850 660 70 300
extra személy napi 15 15 15 15 15 15 15    

Ez a tulajdonos is a dinamikus árképzés és a sok extra mellett döntött vagyis különvette a közvetlen kötlségeket, melyeket esetleges lemondás esetén nem kell kifizetni.

Nincsen kötelező hetes turnus sem érkezési nap. Ezek a napi árak legalább 7 éjszakás foglalás esetén érvényesek, aki rövidebb időszakra foglal annak 10-20-30%al kell többet fizetnie. Általában minimum 3 éjre lehet jönni, de április 19 - okt 1között minimum 5 éjre, a Bocelli koncert idején juli 16-21 közöttt min. 7 éjre lehet foglalni. Ahogy látjátok az utolsó előtti oszlopban külön kell fizetni a közműveket mint víz, áram, légkondicionálás... napi 70 euro/ház. Külön fizetendő egyszeri költség a végső takarítás és az ágyneműhuzatok/törölközők amit szintén beírtam a táblázatba az utolsó oszlopba. Kérnek 1000 euro kauciót is kp-ben érkezéskor amit visszaadnak elutazás előtt ha minden rendben van. Babaágyat lehet kérni 20 euroért. Kutyát lehet hozni 50 euros felár ellenében - max 1 kutya házanként. Aki a meghatározott check in előtt vagy után érkezik annak 50 euro felárat kell fizetnie. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő 12év feletti felnőttekre 1euro fejenként naponta

Foglalás/lemondás: Az villát előleg fizetésével lehet lefoglalni, ami a házbérleti ár 30%a. Ezt hitelkártyával vagy banki utalással lehet nekik fizetni. A hátralevő 70%ot 60 nappal érkezés előtt kell rendezni. Az extra költségeket mint végső takarítás, közművek, idegenforgalmi adó érkezéskor kell fizetni. Lemondás esetén érkezés előtt több mint 90 napig az előleg visszajár, ezután elveszett. Érkezés előtti 30 napon belüli lemondás esetén a ház bérleti ára elveszik (kivéve a takarítás, huzatok és áramfogyasztás árai). Emailben a   emailcímen lehet érdeklődni magyarul Vikinél. A foglalásnak nincsen plusz költsége.

Orciatico 2,5km, Lajatico 10km, Volterra 15km, San Gimignano 30km, tenger Cecinánál 42km, Pisa 55km, Siena 70kmFirenze 85km, 

Hasonló medencés villákat találsz még a weboldalon, klikk ide.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145