A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Mario lakása

Mario kia lakása 562es

Pont az én kiadó lakásom alatt van Lajaticoban így ha többen vagytok kivehetitek együtt a kettőt ( lásd Viki kiadó lakása ). Ők valójában két lakást vettek meg egymás mellett amit egybenyitottak így jöhettek az unokák, rokonok, barátok. Az évek múlásával egyre ritkábban használták ki és így jött az ötlet hogy miért ne lehetne ezt is kiadni. A lakás előnye hogy földszinti és előtte egy terasz és kert van kinti asztallal, narancsfával. Az egész lakás 3 helységből áll: a nappaliba lépünk be ahol van egy konyhapult , étkezőasztal és egy nagy dívány amit ki lehetne húzni. Balra nyílik a hálószoba franciaággyal nagy szekrénnyel és a másik irányba a kis fürdőszoba zuhannyal. Az ablakokon van szunyogháló, a lakásban van internet wifi, fűtés (nincsen légkondi), Tv, hajszárító, a konyhában hűtő. 

egyéb: a ház mellett van egy ingyenes parkoló ( egyébként minden parkoló ingyenes a faluban), 5 perc gyalog a főtér kávézóval, boltokkal, étteremmel, fagyizóval. A Bocelli koncert helyszíne a falu határában van, 10 perc gyalog innen. A lakást du 4-7 között lehet elfoglalni de jobb ha pontosan telefonon egyeztetjük. Ha van időm beugrok én is érkezéskor vagy másnap reggel, egyébként Mário és felesége Antonietta fogad benneteket, de ők cska olaszul beszélnek. Az utcára is néznek ablakok tehát a forgalom zaja felhallatszik ha az ablakokat kinyitjátok, de ez egy kis falu nem egy városi buszos-szirénázós hang és reggel madárcsicsergésre ébredhettek.

A lakás napi ára 65-95 euro 2 főre, általában minimum 3 éjre lehet foglalni, a Bocellire min 5éjre. Hosszabb tartózkodás esetén kedveményt is adnak. Az ár tartalmazza az ágyneműt, huzatokat, törölközőket, internet wifi-t, közműveket kívéve a fűtést és külön fizetendő a végső takarítás ami 20 euro. Érkezéskor kell hagyni kauciót ami 150 euro kp-ben és elutazás előtt visszajár ha minden rendben van ( a konyhában is). Nem lehet hitelkártyával fizetni csak kp-ben (euroban). Van idegenforgalmi adó minden 12 év feletti vendég 1 eurot fizet naponta max 5 éjre.

foglalás/lemondás a lakást 30% előleggel lehet lefoglalni, amit banki átutalással lehet a legegyszerübben eljuttatni amihez mailben küldöm az adatokat. A hátralévő részt helyben az érkezésnél készpénzben lehet fizetni a tulajdonosnak. Az előleg nem jár vissza ha valaki lemondja a foglalást 30 nappal érkezés előtt. Akit érdekel a lakás a szokásos   emailcímre írhat magyarul Vikinek. A foglalásért nem kell pluszban fizetni

Lajatico főtér 300m, Volterra 18km, Pontedera 25km, Pisa 45km, Cecina vagy Vada tengerpart 40-45km, Siena 75km, Firenze belváros 80km

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145